VSR Zomerborrel 2018

Op 5 september 2018 organiseert VSR de jaarlijkse Zomerborrel bij The Green Village te Nieuwegein.

Voorafgaand aan de Zomerborrel wordt voor de VSR-leden de Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden.

Algemene Ledenvergadering
De agenda voor de Algemene Ledenvergadering wordt tijdig voorafgaand aan alle VSR-leden toegezonden. De ALV is uitsluitend toegankelijk voor de leden.

Zomerborrel 2018
Joseph Oubelkas is de spreker die VSR voor de Zomerborrel 2018 heeft weten vast te leggen. Een spreker wiens naam wellicht niet gelijk een belletje doet rinkelen maar die u, na het aanhoren van zijn bizarre levensverhaal, niet snel weer zult vergeten. Een onverwachte, bizarre gebeurtenis verandert het comfortabele leven van de succesvolle jonge ondernemer; Joseph Oubelkas. Bijna vijf jaar lang zat hij onterecht vast in een buitenlandse gevangenis. Met passie, enthousiasme en zelfs humor vertelt hij over zijn levensveranderende ervaring. Onlangs verscheen de achttiende druk van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ dat hij hierover schreef en de vijfde druk van zijn tweede boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ over het leven na gevangenschap. Een spreker van formaat, een verhaal met een boodschap waar iedereen binnen het ondernemerschap, maar ook zeker als individu voordeel mee kan behalen.

Is uw interesse gewekt? We treffen u graag op 5 september!

Meer informatie en aanmelden
Klik hier voor de website van de Zomerborrel website met alle informatie. Via deze pagina kunt u zich via het menu 'registreren' aan- of afmelden.

Bron: VSR


Deel dit nieuwsbericht