VSR-Event 10 april 2018: Mens of machine in schoonmaakbranche

Dat robots, sensoren, apps e.d. steeds meer invloed zullen hebben op de schoonmaakbranche, daar zijn de meeste mensen het wel over eens. Maar; gaat de schoonmaakrobot de mens dan vervangen? Zo ja; wat gaat de schoonmaker dan doen? En als de impact beperkter is; verandert de rol van de schoonmaker dan? In welk opzicht? Veel vragen, en er zijn nog veel meer vragen! Kunnen we daar (met u) een antwoord op krijgen?

VSR heeft twee deskundigen bereid gevonden om daarover op dinsdag 10 april 2018 tijdens het VSR-Event in Bunnik hun licht te laten schijnen en (hopelijk) met antwoorden te komen.

Onder leiding van dagvoorzitter Nico Lemmens, nemen Fabian Dekker en Marcel Bullinga u mee in de schoonmaakbranche….

Fabian Dekker doet onderzoek naar ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt en publiceert daar regelmatig over. Zo doet hij onderzoek naar de gevolgen van technologische ontwikkelingen (robotisering en digitalisering) voor het werk van mensen en de mogelijke antwoorden op problemen die zich hierbij voordoen.

Marcel Bullinga is trendwatcher die in ruim 20 jaar honderden keynotes heeft gegeven voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Zijn boodschap is dat de schoonmakers zelf moeten meebouwen aan de robots die hun superhulpjes gaan worden. Ze moeten dus als het ware leiderschapskwaliteiten gaan verwerven: Man + Machine, niet Man versus Machine. Marcel laat beelden zien met Verdwijnbanen maar ook Toekomstbanen en Upgrade Banen. Hoe maak je van je huidige baan een toekomstbaan? Zijn presentatie met de titel ‘Ben jij futureproof?’ is dynamisch en interactief.

Programma
Is uw interesse gewekt? Klik hier voor het programma. We treffen u graag op 10 april!

Aan- of afmelden
Wij ontvangen uw reactie graag voor 3 april a.s.. Wij vragen u zich aan- of af te melden door middel van de link in de uitnodigings e-mail. Heeft u geen e-mail van ons ontvangen en wilt u bij het VSR-Event aanwezig zijn? Stuur ons een bericht via vsr@wispa.nl

Deel dit nieuwsbericht