Update: ZKH Prins Carlos spreker VSR Kennisevent 21 mei

ZKH Prins Carlos de Bourbon de Parme zal een inhoudelijke bijdrage leveren over "duurzaamheid en bedrijfsleven" tijdens het VSR Kennisevent op 21 mei a.s. Wegens onvoorziene omstandigheden zal Ruud Koornstra niet aanwezig zijn en komt zijn bijdrage te vervallen.

Prins Carlos (directeur Compazz) is een inspirerende spreker over onderwerpen op het snijvlak van duurzaamheid en bedrijfsleven.

Bezig zijn met duurzaamheid was misschien een luxe, nu is het een absolute noodzaak, meent Zijne Koninklijke Hoogheid prins Carlos de Bourbon de Parme . 'Achteroverleunen in een stoel en verkondigen wat er allemaal niet mag en niet kan is voorgoed voorbij. Ik heb zo genoeg van die negatieve benadering. Geef me een oplossing!'

De oudste zoon van Irene van Lippe-Biesterfeld en prins Carlos Hugo is gefascineerd door jonge ondernemers die met oplossingen rondlopen voor hedendaagse problemen, zoals de opwarming van de aarde of energieschaarste. 'De uitdaging is zo gigantisch en urgent, als we er niet massaal aan sleutelen lukt het nooit.'

We menen met Prins Carlos een waardige vervanger voor Ruud Koornstra te hebben gevonden voor het programma-onderdeel over duurzaamheid en circulariteit in algemene zin. Klik hier voor het volledige programma. Heeft u interesse? U kunt zich via de website dan ook nog voor het VSR-Kennisvent aanmelden.

Bron: VSR

Deel dit nieuwsbericht