Marktonderzoek Service Management: wat is uw plaats in het omzetoverzicht?

Jaarlijks publiceert Service Management in het maartnummer het marktoverzicht. Dat is een overzicht van de omzet en het aantal medewerkers van Nederlandse schoonmaakbedrijven. Graag nodigen we u uit om aan dit marktonderzoek mee te werken.

Meedoen is kosteloos én eenvoudig. U vult via de vragenlijst uw contactgegevens in, de aan de cao-schoonmaak gerelateerde omzet, het aantal medewerkers in 2016 en 2017 en uw verwachtingen voor 2018. Mocht u dochterbedrijven hebben, dan tellen deze mee in de omzet voor zover ze voor minimaal 51 procent in eigendom zijn. Als u de vragen invult, krijgt u de resultaten toegestuurd, zodat u een duidelijk inzicht heeft van uw positie op de ranglijst. We ontvangen uw gegevens graag vóór woensdag 14 februari a.s.

Marktonderzoek Service Management is veel geraadpleegde uitgave

Het marktoverzicht met de bijbehorende analyse van de ontwikkelingen in de markt maakt het maartnummer tot een veel geraadpleegde uitgave voor en door schoonmaakbedrijven, maar ook door brancheorganisaties, productleveranciers én (potentiële) opdrachtgevers. We zien uw opgave graag tegemoet en bedanken u alvast voor uw medewerking.

Klik hier om deel te nemen aan het Marktonderzoek.

Bron: Service Management

Deel dit nieuwsbericht