“En we werken nog lang en gelukkig’

“En we werken nog lang en gelukkig’ is de naam van een event over plezier, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid dat OVAL op 1 november a.s. organiseert. Niet te missen voor iedere werkgever, werkende of beleidsmaker die hier meer over wil weten en praktische tools zoekt om het werkgeluk te vergroten. Dat geldt dus ook voor de werkgevers in de schoonmaakbranche. De schoonmaker draagt wezenlijk bij aan het welbevinden in gebouwen waar we werken, onderwijs volgen en recreëren. Jacco Vonhof, voorzitter van VSR, gaat tijdens het OVAL-event nadrukkelijk in op die belangrijke rol van de schoonmaker.

Het Event is een opmaat voor een bijeenkomst die VSR begin 2018 gaat organiseren over “duurzame inzetbaarheid in de schoonmaakbranche”. Wat zijn de gevolgen voor de positie van de mens in de schoonmaakbranche bij verdergaande robotisering en digitalisering? Houdt u voor nadere details over het VSR-symposium de diverse media in de gaten!
Wilt u zich aanmelden voor het OVAL-event: 'En we werken nog lang en gelukkig' op 1 november 2017, meld u zich dan hier aan.

Deel dit nieuwsbericht