Circulariteit in de schoonmaakbranche

Op 21 mei organiseert VSR een kennisevenement waarop de circulaire economie in de schoonmaakbranche centraal staat.

In Circl Amsterdam gaan diverse deskundige sprekers vanuit de praktijk achtereenvolgens in op Circulariteit in het algemeen, Circulariteit in Facility Management en – natuurlijk – Circulariteit in de schoonmaakbranche. Als “Key Note Speaker” zal Ruud Koornstra zijn bijdrage toespitsen op Duurzaamheid en circulariteit in algemene zin. Ruud Koornstra had meerdere duurzame bedrijven, onder andere in ledlampen en laadpalen voor elektrische auto’s. Sinds 2001 houd hij zich voornamelijk bezig met de oprichting van duurzame ondernemingen. Koornstra is sinds november 2016 voorzitter van de duurzame ondernemersvereniging De Groene Zaak. Hij staat op plaats 15 van de Duurzame 100 van Trouw. Tijdens de Nationale Klimaattop werd Koornstra benoemd tot de eerste ‘Nationale Energiecommissaris’.

Ook oud-voorzitter van VSR en huidig voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof zal zijn opwachting maken en zijn immer verfrissende visie op het thema geven. Het is daarnaast een mooie gelegenheid om hem als oud-voorzitter formeel uit te zwaaien.

Op het programma staat verder een rondleiding door het volledige circulaire gebouw “Circl” onder leiding van Merijn van den Bergh, directeur van Circl, en zijn medewerkers.
De leerzame Kennisdag wordt met een hapje en een drankje afgesloten op de Rooftopbar van Circl.

Houd de e-mail in de gaten voor de uitnodiging en volg de (sociale) media voor het programma!

Bron: WVS

Deel dit nieuwsbericht